2. division

Holdkamp 2. Division, Aalborg 2 – Skive 1, 4-4

Heller ikke femte runde blev vendepunktet for Skive 1. Der var afbud fra Claus Løfgren og Thomas Thybo, og Per Nielsen og Lars Agger var indkaldt som reserver.

Skive var svage favoritter, idet den forventede score var 4,67. Dette kunne holdet desværre ikke leve op til, og det blev kun til uafgjort 4 – 4. Dermed ser det stadigvæk ikke for godt ud i bunden af tabellen, hvor Skive 1 dog er kravlet op på 6. pladsen, som giver omkamp mod nummer 6 i 2. division kreds 3 om nedrykning. På samme pointtal men færre matchpoint lægger Kjellerup, som vi skal møde i næste runde den 26.februar. Aalborg 2 er fortsat 4 point foran på 5. pladsen, som sikrer forbliven i rækken.

Elena Gerassimovich Steffensen – Henrik Smedemark 0 – 1 Henrik havde hvid og ofrede en bonde i åbningen. Det blev indledningen til et meget flot angrebsparti, som Henrik kørte i mål.

René Rasmussen – Claus Støvring 1 – 0 Jeg spillede et gennemført dårligt parti, som startede med en åbningsfejl, som efterlod min stilling ekstremt passiv. René sørgede hele partiet igennem for at holde de sorte brikker i en skruestik, og resultatet var der aldrig tvivl om.

Jørn Bach Hansen – Morten Fabrin 0 – 1 Morten fik noget initiativ og terræn i åbningen, som senere i partiet blev konverteret til et vundet slutspil. Partiet blev afgjort ved, at Morten snuppede Jørns a-bonde og førte sin egen til forvandling.

Jan Peter Lysberg – Erling Møller Nielsen ½ – ½ En hurtig og ret begivenhedsløs remis. Erling tog imod tilbudet, da der ikke var noget at spille på, og det så fordelagtigt ud for os på flere brætter.

Alexander Eeg Jensen – Rasmus Kvist 1 – 0 Dagens klart længste parti. Det så længe ud til at Rasmus skulle sikre os sejren, men desværre gik det galt i et kompliceret slutspil med to bønder mere til Rasmus. Der var uligefarvede løbere og Alexander havde en farlig fribonde i a-linjen, så tungen skulle holdes lige i munden. Efter ca. 5 timers spil skete det, der ikke måtte ske, Rasmus satte springeren, så Alexander kunne skakke sig til den. Rasmus fortsatte dog med at kæmpe og var en overgang tæt på at sikre den halve.

Thomas Heine Bech – Lars Schøning 1 – 0 Lars kom til at stå for passivt og pludselig faldt der en bonde og stillingen faldt sammen.

Bogi Hansen Eliasen – Per Nielsen Per fik en lille fordel i åbningen og blev ved med at forsøge indtil Bogi tillod ham at vinde en officer, og så var partiet slut.

Thomas Høj Jensen – Lars Agger ½ – ½ En hurtig halv med sort er normalt fint i en holdkamp, så jeg accepterede som holdleder, at Lars modtog tilbudet. På daværende tidspunkt vurderede jeg, at vi havde klart flere gode end dårlige stillinger, så holdtaktisk så det fint ud med en halv, selvom Lars måske stod en anelse bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *