Klubturnering

Vinterturneringen i gang

Den midterste af sæsonens tre klubturneringer, Vinterturneringen, er gået i gang, omend lidt hakkende, idet en del af partierne i de to første runder er blevet udsat eller vundet uden kamp

Afbud har blandt andet ramt mestergruppen, hvorfor det er lidt svært at danne sig et fyldestgørende billede af situationen. Gruppen føres af Philip Nielsen, som har fået en god start med gevinst over Per Nielsen og remis mod Jørn Hvid. Samme Jørn har også spillet remis mod Oleh Sivachenko, som også har fået en fin start, idet han i 2. runde spillede remis mod den suveræne vinder af Efterårsturneringen, Claes Løfgren. Michael Glibstrup er eneste mand uden pointtab efter at have vundet med sort over gruppens oprykker, Morten Sørensen.

Mere orden i tingene er der i basis 1, der kun har set et enkelt afbud indtil nu. Mirsad Subasic har taget føringen med 2 point efter gevinster mod Frits Nielsen og Emil Diderichsen. Mirsad jagtes af et rutineret forfølgerfelt på tre spillere med 1½ point, bestående af Egon Frandsen, Frode Meldgaard og Knud Peder Jensen.

I basis 2 har der ligesom i mestergruppen været masser af afbud, og flere partier er blevet vundet uden kamp. Som den eneste har Kay Larsen spillet og vundet to partier, og han deler dermed førstepladsen med Freddy Nikkelborg, som også har 2 point, hvoraf det ene kom i hus uden at få sved på panden.

I alt er 30 spillere tilmeldt turneringen.