Klubturnering

Vinterturneringen i gang

Efterårsturneringen, som er den første af de tre turneringer, der tilsammen udgør klubturneringen, er allerede slut, og første runde i Vinterturneringen blev spillet i tirsdags. Der er 24 deltagere fordelt på tre grupper. Ratingmæssigt var den største overraskelse i første runde, at de lykkedes Torben Thøgersen med 1298 i rating at spille remis med Frode Meldgaard med 1829. Alle resultaterne kan ses her: DSU turneringssystem (skak.dk). Ligesom i Efterårsturneringen er der livedækning af partierne i Mesterklassen. Tirsdagens tre spillede partier kan findes her: Skive Vinter 2022-23: round 1, game 1 (livechesscloud.com). Det vil også være det link, som bliver brugt til de følgende runder.

I Efterårsturnering vandt Phillip Nielsen (2055) Mesterklassen med 5½ point af 7 mulige ½ point foran Michael Glibstrup (1951) på andenpladsen. Begge spillere gik ubesejret igennem turneringen. Basisklasse 1 blev vundet af Egon Frandsen (1685) med 5 point og en bedre korrektion end Frode Meldgaard (1815). I Basisklasse 2 tog Eskild Overlade Larsen (1101) af sejren med 6½ point, mens Kay L. Larsen (952) blev nummer 2 med 6 point. Alle resultaterne kan findes her: DSU turneringssystem (skak.dk).

Som noget nyt blev partierne i Mesterklassen spillet på live-brætter, så man kunne følge med online. De fleste af partierne kan gennemspilles her: Skive Efterår 2022: round 7, game 1 (livechesscloud.com)