Ungdoms EM

Ungdoms EM 7-8. runde

I 7.runde tabte Marius med hvid til Jan Vaclivic. Tjekkiet (uratet)

Marius forsøgte sig igen med Grand Prix angrebet, men han overså desværre en taktisk finesse, så hans løber blev fanget, hvorved han havde valget mellem at komme bagud med en løber eller en springer for to bønder – han valgte springeren. Selvom han kæmpede bravt og var færdig som en af de sidste måtte han indkassere et nederlag.

8.runde bød på en sejr med sort over Matayas Kanak, Tjekkiet (1222). Det blev endnu en Sveshnikov med en del teoritræk til følge, så åbningsfasen var ret lige. Heldigvis overså tjekken i det tidlige midtspil, at Marius kunne skakke sig til en løber. Her efter kører han sejren sikkert i hus. Sidste runde byder på hvid mod Oleksii Goncharenko, Ukraine (1418)

I 7. runde tabte Signe med hvid til Tamar Lagazauri, Gorgien (1505) Det blev Pirc, og efter de første 14 træk var stillingen ret lige. Herefter overstrammede Signe desværre stillingen, hvilket betød at hun fik svært ved at finde plads til sine officerer. Det endte med at koste hende en løber, hvorefter partiet hurtigt blev afgjort.

8. runde bød på en oversider-runde. De er et ulige antal deltagere i gruppen, så det skal jo gå ud over én i hver runde. I denne blev det så Signe. I sidste runde skal hun have hvid mod Madara Golsta, Letland (1675)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *