Ungdoms EM 4. runde

Det hører til sjældenhederne at en dansker vinder over en russer til EM eller VM, når russeren er højere ratet, men det var ikke destomindre det, Signe gjorde i fjerde runde! Med hvid slog hun Olga Minko, Rusland (1622).

Partiet var af den slags, som kan give trænere hjertestop. Begge spillere lavede store fejl og missede muligheder, men efter træk 30 hævede Signe niveauet og fremtvang materialegevinst ved hjælp af et flot tryk mod en svag sort konge. Da røgen lettede var hun foran med et tårn for en bonde, og kørte sikkert pointet i hus. I femte runde skal hun have sort mod Marlinde Waardenburg, Holland (1580). Opgøret er revancheopgør fra sidste runde af De Åbne Hollandske Mesterskaber, hvor hollænderen endte med at trække det længste strå.

Marius tabte desværre med sort til Volter Aapola, Finland. Marius fik spillet galt i åbningen og tabte en bonde, herefter blev det svært, og selvom Marius forsøgte at kæmpe gav finnen ingen chancer væk. I femte runde skal Marius have hvid mod Adrian Guri, Albanien (1202).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *