Klubturnering

Starten på Klubturneringen

Efter 4 runder af klubturneringen er der masser af spænding i alle 5 grupper, og kun en enkelt spiller kan prale af at have vundet alle sine partier indtil nu.

I mesterklassen har forhåndsfavoritten Henrik Smedemark indtaget førstepladsen med tre gevinster i rap oven på nederlaget i 1. runde til Morten Fabrin. Claes Løfgren ånder ham i nakken med 2½ point, men også Fabrin, Jørn Hviid og Thomas Thybo er med 2 af 3 i høj grad med i spillet om de spændende placeringer.

Basis 1 føres højst overraskende 😉 af Lars Agger med 3 af 4, skarpt forfulgt af Flemming Kamstrup og Mirsad Subasic med 2½ af 4, Marius Bøss Sørensen med 2 af 3 og Morten Sørensen og Frode Meldgaard med 1½ af 3.

I basis 2 finder vi eneste “maxist” i skikkelse af Laurits Gorm Dahl, som har 3 af 3. Det rækker dog ikke til den øjeblikkelige førsteplads, der indehaves af Rolf Diderichsen med 3½ af 4. De resterende pladser i bedste halvdel sidder Günther Karlsen og Freddy Nikkelborg på med henholdsvis 2½ af 4 og 2 af 4.

Også basis 3 ser meget spændende ud. Enkeltmedlem Henning Staugaard fører lige nu med 2½/4, men Jan Thybo, Birgitte B. Jacobsen og Signe Sofie Bøss Sørensen, som alle har 2/3 og Jan Kringstad med 1½/2 ligger på sin vis lige så godt til i kampen om gruppesejren. Ali Mohamad Alo fører basis 4, der rummer en række af klubbens nye spillere, med 3½/4, fulgt af Jeppe Libach Makholm og Kay Larsen med 3/4. Også William Bay Aagaard og Carl Emil Kærsgaard Knudsen, som begge har 2/4, ligger pænt til i tabellen her godt midtvejs i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *