Skoleskak

Skoleskakstævne ved Struer

Lørdag den 2. marts var der skoleskakstævne i Resen, ved Struer. Skive stillede med 9 deltagere, og Vestfjends stillede også med 9 deltagere.

I nybegynder havde vi Estrid fra Skive med. Estrid lavede 0 point, men det var så også Estrids første turnering.
I letøvet havde vi Aleksander Kringstad fra Skive med. Aleksander lavede 5/7 point og endte dermed på anden pladsen efter Adea Huus. Dette på trods af at Aleksander slog Adea Huus. Adea Huus scorede 5,5 point, så Aleksander var ikke langt bagud.
I mellemøvet havde vi 4 deltagere fra Skive og 2 fra Vestfjends. Emma Nielsen og Jeppe Nørgaard fra Skive deputerede i denne pulje. De gjorde det begge to rigtig godt. Jeppe Nørgaard scorede 4,5/7 point og fik dermed tredje pladsen. Emma Nielsen scorede 3/7 point og fik en niende plads. Både tiende pladsen, Lauritz Halkjær, og ottende pladsen, Jakob Blak scorede også tre point, så det var korrektion, der afgjorde, at Emma endte på niende pladsen. Agnethe Silkjær Mortensen scorede max point med 7/7 og fik dermed første pladsen Det betyder, at hun rykker op i øvet til næste turnering. Eskild Overlade Larsen fra Skive scorede 4/7 point. Det betød, at han endte på en 5. plads med bedre korrektion end Christian Almtoft og Sayjon Satchithanathan. Filip Ahlman Hald var ikke så godt kørende og scorede kun 1/7 point og endte dermed på en sidste plads.
I øvet-gruppen havde vi én fra Skive med, og tre fra Vestfjends. Andreas Lyhne Jensen fra Vestfjends scorede 3,5/7 point og endte på tredje pladsen med bedre korrektion end Tobias Ho og Thomas Halkjær. Både Frederikke Amalie Eriksen fra Vestfjends og Felix Frederiksen scorede 3/7 point. Frederikke endte på en 7. plads med lidt bedre korrektion end Felix, som endte lige efter på en 8. plads. Bjarke Bregendahl fra Vestfjends tog sidste pladsen med 2/7 point. Han havde lidt dårligere korrektion end Theo Bøgh.
I rutineret havde vi to med fra Skive, og 4 fra Vestfjends. Rutineret var delt op i to præmiepuljer en der var +1200 og en der var under 1200. Phillip Nielsen vandt de første fem kampe, men måtte give op i sidste kamp mod Frede Vognstoft Andreassen. Det betød, at Signe Sofie Bøss Sørensen kom op at ligge af point med Phillip. Både Signe og Phillip var flot spillende. På korrektion endte det med at Signe vandt og Phillip kom på 2. plads.
Både Marius Bøss Sørensen og Kasper Pagh scorede 3/6. Marius var ikke så godt kørende, da han startede ud med at tabe til Andreas Brauner Nielsen. Både Kasper og Marius sad en kamp over. Marius endte på en 4. plads med bedre korrektion end Kasper, som fik en 5. plads, men Kasper vandt første pladsen i præmiepuljen -1200. Både Marius og Kasper havde bedre korrektion end Emil Zander som endte på 6. pladsen. Patrick Lund Nielsen scorede 2,5/6 point og endte dermed på 8. pladsen, men i præmiepuljen -1200 fik han en 3. plads. Patrick var kun et halvt point bag Andreas Brauner Nielsen i præmiepuljen -1200. På sidste pladsen endte Jeppe Libach Makholm med 1,5/6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *