Skive Bymesterskab

Skive Bymesterskab – Afslutning

Jørn Hviid blev for andet år i træk vinder af Skive Bymesterskab, der sluttede fredag på Skivehus Skole.

Jørn var målt på ratingtallene også favorit på forhånd, og med tre gevinster og to remiser, var der ikke megen vaklen i geledderne. Ud over pokal og titel sætter Jørn også ny, personlig ratingrekord, da han nu har 2017.
Lars Schøning snuppede andenpræmien i den øverste gruppe med 3 point efter gevinst i sidste runde over Lars B. Agger. Schøning holdt dermed fast i mestertitlen med nu 1909 i rating. Tredjepladsen gik til Hernings Leif Hamborg, som ligeledes opnåede 3 point.

Også gruppe 2 fik lokal vinder, da Jonas Baake viste imponerende styrke i sin første, ratede turnering som Skive-spiller og vandt med 4 point, blandt andet efter gevinst over Holstebros Aksel Hansen, som også fik 4 point men havde dårligere korrektion, Jonas tjente 140 ratingpoint og har nu 1540. Tredjepladsen gik til Kjellerups Jacob Kindt Nielsen (3½ p), der som den eneste stak en kæp i Jonas’ vinderhjul.

Gruppe 3 blev vundet af Sebastian Ladegaard, Kjellerup, som fik 4½ point af de 5 mulige. Sebastian afgav kun en remis til Skives Birgitte B. Jacobsen, som sluttede på andenpladsen med 4 point og dermed gik fra 1397 til 1408 i rating. Der var også en Skive-spiller på tredjepladsen i skikkelse af Jan Kringstad, som tjente 36 point til ratingkontoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *