Skive 6 vandt sæsonens første kamp 4-0

Klubbens “juniorhold” (Skive 6) sad over i C-rækken i første runde. Tirsdag aften mødte holdet Holstebro 4, som blev slået 4-0.

Birgitte Jacobsen måtte desværre melde afbud, så jeg (1535) spillede på førstebrættet, hvor jeg mødte Jan O. Jensen (1064). Modstanderen rykkede bønder i stedet for at få officererne i spil, og det havde jeg held med at udnytte til en sejr. På fjerdebrættet mødte Jakobs (1000) modstander aldrig op. Efter en time kunne vi skrive 1-0 på resultatsedlen. På tredjebrættet kom Signe Sofie Bøss Sørensen (1038) klart bedst ud af åbningen mod Bjarne Christiansen (1025), og selvom det lykkedes modstanderen at fange Signes springer, stod Signe alligevel bedst, selvom hun var nede med en springer for 2 bønder. I træk 29 gik modstanderen selv ind i en binding, hvilket Signe straffede promte og 2 træk senere var kampen færdig.
Sidst færdig var Marius Bøss Sørensen (1185) på andet brættet, hvor han mødte Ole Møller Pedersen (1042). I midtspillet vandt Marius en bonde, og kort tid efter fik Marius lejlighed til at komme hele repertoiret af taktiske trick igennem. Da røgen lettede førte han med en springer og en løber, hvilket han sikkert køre hjem til en sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *