2. divisionHoldskak

Skive 2 led stort nederlag til topholdet fra Silkeborg

Søndag den 30. januar var Skive 2 en tur i Silkeborg for at møde deres bedste hold. Vi var klart overmatchet på ratingtallene. På de fleste brætter var rating forskellen 300-400. Der blev dog fightet over hele linjen, så kampene var lige rigtigt langt hen ad vejen. Det første parti som blev spillet færdig var formand Frits Nielsen, som på bræt 8 fik en gaffel sat ind imod Per Sønderskov og vandt en springer, resten af partiet så ud til at Frits kørte den stensikker i mål. Herefter gik det desværre ned af bakke, Bjarne Madsen på bræt 6 kom et par bønder bagud og hans modstander Torben Bødskov vandt kampen. Det gik ikke meget bedre for Martin Diderichsen på bræt 7, som eller forsøgte lidt offensivt spil mod Michael Sørensen, men Martin måtte også give fortabt.

Frode Meldgaard på bræt 3 kom ikke alt for godt ud ad åbningen, og efter flere forsøg på aktivt modspil gik det Silkeborgs Rene Toftgaard Jensens vej. Bræt 5 spillede Michael Ankersen et fint parti med udviklings forspring, men Michael fik ikke rigtigt udnyttet til en gevinst og han måtte nøjes med remis imod Peter Haarup.

Erling Møller på bræt 4 så længe ud til at have godt fat i Søren Mejrup, men efter at have trykket godt på i lang tid tabte han desværre 2 bønder på kongefløjen og det kunne stilling til rigtig holde og Erling måtte også ned. Næstsidst færdig var Lars Agger på bræt 1, og at have offeret en springer i centrum havde fået en klart fordelagtig imod Per Knudsen og vundet et tårn, men efter at have set nisser blev tårnet ofret tilbage til et svært slutspil, som desværre blev remis. Til sidst sad Knud Peder Jensen på bræt 2 og kæmpede for at holde sammen på sin stilling, hvor modstanderen Flemming Hundebøll havde langt mest plads at spille og efter end lang og hård kamp måtte Knud Peder desværre opgive slaget. Så slutresultatet blev 6-2 til det stærke Silkeborg mandskab, til trods for at alle spillere på holdet fightede det bedste de kunne og alle kunne være deres indsats bekendt.