Silkeborg

Silkeborg Julehurtigturnering 2019

I år tiltrak den traditionsrige juleturnering i Silkeborg 132 deltagere, som var klar til at dyste over 7 runders hurtigskak. Skive havde 5 deltagere til start. Bedst gik det for Philip Nielsen, som trods en seedning som nummer 18 vandt Basis 2 i suveræn stil med 7 af 7! Ud over første præmien gav det også 206 ratingpoint til hurtigskaksaldoen, så tallet nu lyder på 1782.

I Basis 1 var Lars Agger seedet 3, men han formåede ikke at leve op til seedningen og sluttede som nummer 11 med 4 point efter 3 gevinster, 2 remiser og 2 nederlag. Gruppen blev vundet af Frode Bennedikt Nielsen, Allerød (1873) med 7 af 7.

I Mesterklassen havde vi tre med. Både Lars Foldager Pedersen og Oleh Sivachenko landede på 3½ point, men Lars havde bedre korrektion. Dermed hev han anden præmien hjem i ratinggruppen under 2050. Lars Schøning sluttede på 2½. Turneringen blev vundet af IM Jan Sørensen, Århus/Skolerne med 6 af 7 efter gevinst i sidste runde over GM Allan Stig Rasmussen, Jetsmark (2538). Også Uffe Vinther-Schou, Århus/Skolerne lavede 6 point, men han havde dårligere korrektion.

Lars Foldager Pedersen og Philip Nielsen, vore to præmietagere fra Silkeborg Hurtigskak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *