Mesterrækken

Sidste runde i Mester-rækken for Skive 1

Skive 1 sluttede sæsonen af med en 5-3 sejr over Herning 2 ved fællesrunden, der for mesterrækkens vedkommende igen i år blev spillet på hjemmebanen på Skivehus Skole.

Oprykningen til 2. division var sikret på forhånd, så Skive 1 kunne spille uden pres. Da Herning mødte med tre afbud, havde Skive igen en tårnhøj, forventet score, som det kneb med at indfri, men det blev trods alt til den syvende sejr af lige så mange mulige.
For Skive vandt Henrik Smedemark, Morten Fabrin, Jørn Hviid og Per Nielsen. Claes Løfgren og Knud Peder Jensen spillede remis, mens Thomas Thybo og Claus Støvring måtte se sig besejret af henholdsvis Søren Gøgsig og Henning Lund Jensen, som begge på dagen spillede flot.
Skive slutter med 47 point, 8½ point foran THY på andenpladsen. Holdets topscorer, Jørn Hviid, fik 6½ point af 7 og deler også topscorerværdigheden for hele mesterrækken i 9. hovedkreds med ingen ringere end THYs førstebræt, Ove Kroll.
For Skive 1 har de seneste fire sæsoner nu budt på to oprykninger og to nedrykninger. Spændende at se, hvad det bliver til i næste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *