Ringkøbing Weekend-EMT

Flemming Kamstrup og Poul Henning Nielsen repræsenterede Skive Skakklub i Ringkøbing Weekend-EMT i den forgangne weekend.
Flemming skulle spille hvid mod Poul Erik Nielsen, Holstebro (2051) i første runde. Det blev til en remis. I anden runde mødte han Torben B. Andersen, Silkeborg (2001), hvor det endte med en sejr med hvid. Tredje runde bød på Thomas S. Jepsen, Sydøstfyn (2114) med de sorte brikker. Det endte med et nederlag. I fjerde runde med de hvide brikker skulle han spille mod Johannes Christensen, Ringkøbing (1953), hvor det endte med et remis. Femte og sidste rundes modstander var Steen Juul Mortensen, Randers (2010) med de sorte brikker. Det blev til et remis. Samlet set blev det 2½ ud af 5 og en delt anden plads sammen med Poul Erik Nielsen og Steen Juul Mortensen samt en rating fremgang på 9.
Poul Henning startede turneringen mod Knud Mathiasen, Vorgod (1546) med de hvide brikker. Her blev det til et remis. Anden runde med de hvide brikker var mod Kirsten Andersen, Vorgod (1447) endte med endnu et remis. I de tre sidste runde blev det desværre til tre nederlag mod henholdvis Kurt Kibsgaard, Herning (1446) med de sorte brikker, Kjeld Ehlers, Vejlby Risskov (1503) med de hvide brikker samt Birgit Dithlevsen, Herning (1389) med de sorte brikker. Så det endte med at han fik 1 ud af 5 og et rating nedgang på 56.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *