Kjellerup

Resultater fra Kjellerup Skakklubs 40 års jubilæumsturnering

15 medlemmer af Skive Skakklub spillede med i Kjellerup Skakklubs 40 års jubilæumsturnering søndag den 30. oktober. Turneringen var ved at give værterne sved på panden, da der lige pludselig var hele 70 deltagere mod 34 sidste år.

10 af klubbens medlemmer spillede med i hovedturneringen, der var klasseinddelt i følgende klasser: Mester, 1., 2., og 3. klasse. Derudover var 5 af de yngste juniorer med i skoleskakklassen, hvor yderligere to af Vestfjends Skoleskaks medlemmer også deltog.
Jørn Hviid var Skive Skakklubs repræsentant i mesterklassen, men med 3/7 blev det ikke til nogen topplacering. I 1. klasse kom Lars Schønning på en delt 3. plads med 5/7 og kunne tage en lille pengepræmie med hjem, medens Frode Meldgaard fik 3/7.
Med nederlag i de sidste to runder endte denne artikels forfatter på 3/7 i 2. klasse. I 3. klasse deltog Jens Porsborg, Jan Kringsted, Jakobs Svenningsen, Birgitte Jacobsen og Signe Sofie og Marius Bøss Sørensen. Bedst gik det for Marius med 5/7 og en delt andenplads i øverste præmiegruppe i klasse 3, medens de tre andre juniorer alle fik 4/7 på en delt førsteplads i præmiegruppe c i klasse 3. De tre klubkammerater kunne dermed dele præmiesummen på 1100 kr.
I skoleskakklassen klarede Jeppe Makholm sig bedst; men efter et dumt nederlag i sidste runde måtte han nøjes med 4½/7 og topplaceringen forduftede derved. Andreas Lyhne og Carl Emil Knudssen fik begge 4/7 medens Alexander Kringstad og Aksel Knudsen (blandt gruppens alleryngste deltagere) begge klarede sig hæderligt med 2/7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *