Pokalturneringen

Pokalturneringen i hurtig-skak!

Skive Skakklub var repræsenteret af to hold i bredderækken ( under 1800 i rating pr 1. jan. 2015 ). Her lykkedes det holdet bestående af undertegnede, Erling Møller Nielsen, Flemming Kamstrup, Rasmus Kvist og Rene Poulsen at kvalificere sig til finalen, der spilles i Svendborg i pinsen. I første runde mødte vi Holstebro med Erling Høiberg og Peter Husted på de øverste brætter. De fik en regulær røvfuld med 3½ – ½.
Jeg har siden overfor Høibergs søster Nina, gjort opmærksom på jeg slog hendes broder. “Det var helt i orden, når de (Holstebro) ikke kunne kvalificere sig så….”
Vi mødte Herning i tredie runde. Det endte 2 -2 og så holdt disse to klubber sig i spidsen indtil femte og sidste runde. Her var vi så uheldige, at møde vores 2. hold. Vi var regulært heldige med at holde 2 -2. Men dette gav altså en 2. plads til os og en 1. plads til Herning, og disse to klubber gik videre til finalen. Særlig må fremhæves Rasmus Kvist, der på tredie bræt scorede 4 ud af 5 point. Faktisk tabte han først i sidste runde til vores allesammens Egon Frandsen.
Desværre er hverken Flemming Kamstrup eller jeg selv i stand til at stille op i Svendborg, hvorfor andre må træde til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *