Grækenland

PALEOCHORA, RUNDE 4-5

Lars Schøning og Per Nielsen har måttet sande, at det kan tage lang tid at finde jævnbyrdig modstand i en Schweizer-turnering, og i Paleochora venter de stadig på at lave et godt resultat mod en højere ratet modstander, som kan bryde mønsteret med at møde lette modstandere i hver anden runde og svære modstandere i hver anden runde.

I 4. runde vandt Lars overbevisende med sort over Simeon Marstrakoulis, Grækenland (1566), mens Per med sort igen lige manglede det sidste for at lave point mod østrigske Hans-Jürgen Koller (2173).

I 5. runde var rollerne byttet om. Lars forsømte helt at udvikle sine brikker på kongefløjen som hvid mod WGM Maria Kursova fra Armenien (2319), og det straffede Kursova, som har en VM-titel på CV’et fra sin ungdomstid. Per havde ikke det helt store besvær med at vinde som hvid over græske Dimitrios Nikolakopoulos (1336).

I 6. runde, der spilles søndag aften, er rollerne igen byttet om. Lars møder Georgia Koutsoura, Grækenland (1527), mens Per skal op imod kroaten Vjekoslav Nemec (2195). Begge Skive-spillere skal bag de sorte brikker. Før dagens runde har Per 3 point og Lars 2½.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *