A-rækken

Oprykningskamp i A-rækken

Skive 3 drog torsdag aften mod Viborg, for at spille om oprykning fra A-rækken mod Holstebro 2. Vi skulle have 3 point for oprykning, hvilket reelt aldrig var i fare.

1. Bræt – Rasmus Kvist – Sigurd Rindum 1-0
Rasmus spillede igen et godt parti og tog endnu en flot sejr.

2. Bræt – Henrik Nyby – Alfred Thomsen ½-½
Så fra referentens plads ud til at være en ganske hurtig og stilfærdig remis.

3. Bræt – Peter Damgaard Nielsen – Jacob Nygaard 1-0
Peter spillede længe med en officer for en bonde, men med fantastisk meget modspil for at vinde den tilbage + angreb. Peter spillede præcist og modstanderen måtte modvilligt opgive, da han ikke kunne holde Peters bondehær fra forvandlingsfelterne.

4. Bræt – Rolf Diderichsen – Aksel Hansen 0-1
Rolf kom bedst ud af åbningen, trods en frembrusende Aksel, og fik byttet en springer for et tårn. Men i forsøget på at vinde Aksels frie rend-bonde blev han fanget i en springergaffel, hvilket betød lige materiale, men ingen mulighed for både at holde rend-bonde og den resterende stilling, så et ærgeligt nederlag måtte noteres.

5. Bræt – Rene Toftgaard Poulsen – Alex Petersen ½-½
I et omskifteligt parti hvor Rene var et kvart skridt efter i de første 20-25 træk enedes man om remis i en lidt uklar stilling, men dog meget lige.

6. Bræt – Jens Knattrup – Steen Grønborg ½-½
Jens spillede en noget alternativ åbning, og starten af midtspillet blev krydret med et noget tvivlsomt tårntræk “fremover”, men modstanderen fandt ikke de rigtige muligheder, og partiet endte ud i en remis.

7. Bræt – Klaus Kristensen – Stefan-Adrian Chiritoiu ½-½
Vores købmand var som altid garant for et parti med åbne slagudvekslinger, og dette parti var ingen undtagelse – brikkerne fløj nærmest til højre og venstre, umiddelbart med skiftende initiativ. Til slut havde modstanderen en bonde på 7. linje og et tårn, mod Klaus’ løber, springer og bonde. Dog var der aldrig “fare på færde”, men en sejr blev det dog ikke til.

8. Søren Agerbæk – Henrik Sejersen 1-0
Vores alderspræsident startede afventende, men huggede til da modstanderen lavede en fejl, som kostede en officer, og cruisede sikkert pointet i hus herefter.

Dermed fra næste sæson “fornøjelsen” af endnu et hold i Mesterrækken, lad os kalde det spændende at se hvad vi kan trylle frem til efterårets udfordring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *