Ungdoms DM

Opdatering Ungdoms DM

Så er første dag ved ungdoms DM ovre. Status er følgende:
U10: Med 2/4 ligger Emma midt i feltet, selvom hun var dem, der gik ind i turneringen med mindst rating. U14: Phillip har 1,5/3 og er også midt i feltet. U19: Birgitte har 2/3 og Signe Sofie har 1/3.

Herunder nogle runderapporter:

U-10. 2. runde Emma mod Zofia Isabella Mezec (1046)
Emma ventede tålmodigt på en modstander, der havde misset toget, så Emma fik et gratis point.

3. runde Emma mod Emil Zander (1322) Det blev hurtigt afgjort, og Emma tabte til en stærk modstander.

4. runde Emma mod Enes Gürel (1000) Emma kom godt fra start, men lavede et par fejl, som gør at hun tabte kampen.

U-14 2. runde Phillip mod Andrea Kongskov (1199) Det var en meget lige kamp, der endte i et lige bondeslutspil, hvor Phillip prøvede, at ofre en bonde for sejr. Det lykkedes kun at hente en remis.

3. runde Phillip mod Clara Heiberg (1329) Det var en stille og rolig kamp fra start til slut. Phillip trak roligt sejren hjem, efter han kom en bonde foran.

U-19 3. Runde Signe mod Mikkel Kvist Jepsen (1243) Signe var sort. Hun åbnede siciliansk. I midtspillet lykkedes det hende at komme foran med 2 bønder. Desværre overså hun til sidst i spillet en binding, og modstanderen var en kvalitet oppe. Signe tabte kampen.

3. runde Signe mod Vahid Mohammed Jusufi (1159) Det var en meget lige kamp. I midtspillet vandt Signe en bonde. Brikkerne blev byttet af, og de endte i et slutspil med springer vs. løber. Vahid endte med at overse en mat og blev sat mat med en bonde af Signe.

2. runde Birgitte mod Vahid Mohammed Jusufi (1159) Begge kom godt ud af åbningen, men i midtspillet kom Birgitte til at stå dårligt og mistede en bonde (hun kunne ikke koncentrere sig, fordi printeren larmede). Birgitte fandt et godt angreb, og Vahid overså en afdækker, så hun vandt et tårn. Få træk efter gav Vahid op.

3. runde Birgitte mod Jenith Easwaralingam (1708) I starten var det lige, men i midtspillet kom Birgitte foran med 2 bønder, og før de nåede slutspillet overså Jenith en mat i to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *