De Åbne Hollandske Mesterskaber i Ungdomsskak

ONJK 2019 dag 3

Poul (A)
I Pouls første kamp kom han ud i variant af Caro-kann som han ikke var forberedt på. Han fik dog kæmpet sig til at føre med en bonde ind i slutspillet, og i den meget uklare stilling blev spillerne enige om remis. I anden kamp viste Poul køligt overblik idet han lavede 9 ventetræk mens hans modspiller ødelagde sin egen stillling. Legendarisk, det vil vi huske! 1,5 point i dag. Se kampen her (vælg runde 5, bræt 6).

Phillip (C)
Phillip kørte i første kamp et fordelagtigt slutspil i mål. Phillip førte et solidt spil i dagens anden kamp med pres i dronningesiden der mundede ud i at modstanderen løb tør for tid i det 24. træk. 2-0.

Alexander (D)
Alexander havde en rigtig god første kamp hvor han bragte sig foran og fik en bonde på 7. række; desværre overså han en mat i bunden. Alexander overså en trussel og det kostede ham spillet i anden kamp. Alexander sad over i 3. kamp. 1-2.

Emma (E)
Emma spillede åbningen fremragende og spillede sig frem til en stilling hvor hun kunne sætte sin modstander mat i to. Det overså hun desværre og derefter gik det ned ad bakke. Emma tabte desværre 2. kamp og sad over i 3. kamp. 1-2.

Vi sluttede dagen med 4 point ud af 4 mulige. Fremragende måde at ende dagens anstrengelser på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *