Klubturnering

Ny klubmester!

Skive Skakklubs forårsturnering resulterede i kåring af ny klubmester, idet Flemming Kamstup vandt en spændende mesterklasse med 5½ /7. Stort tillykke til Flemming med hans første klubmestertitel. Nærmest til at true Flemming var sidste års mester Jesper Thybo og Rasmus Thøgersen, hvor sidstnævnte i sidste runde sikrede sig andenpladsen gennem en sejr i en flot spillet og dramatisk kamp mod netop Jesper Thybo. 3 unge talenter i toppen af resultattavlen ligner lidt et generationsskifte i toppen af klubbens styrkeliste og lover godt for fremtiden som divisionsklub. Dog, erfaring og rutine fra mange års skak på den sjove side af 2000 i rating fornægtede sig ikke, da Erling Møller Nielsen efter en miserabel første del af turneringen kom stærkt tilbage i slutfasen og sikrede sig gruppens tredjeplads.
Basis et blev forholdsvis sikkert vundet af forhåndsfavoritten Egon Frandsen, der som den eneste gik ubesejret igennem. Det blev afgørende i en turnering der blev lige så tæt og jævnbyrdig, som ratingtallene på forhånd indikerede. På en delt 2-4. plads kom Henrik Nyby, Rasmus Quist og Søren Agerbæk. Ja, igen imponerer vores alderspræsident.
Basis 2 blev domineret af de tre klare rating-favoritter Leif Hamborg, Rolf Diderichsen og Rene Poulsen. Hamborg vandt med et halvt point mere, mens Rene´ og Rolf delte andenpladsen.
Basis 3 endte med en kæmpesejr til turneringens yngste spiller, Thomas Thybo, som med 6½/7 fuldstændig distancerede det øvrige felt i monradgruppen. Meget lovende præstation. Nærmest til at true var forhåndsfavoritten Torben Thøgersen, som blev nr. 2 med 5 point. Videre blev det til en delt 3.-4. plads til Kay Larsen og Jan Thybo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *