NordWest Cup

Tre af klubbens juniorer deltager fra 26.1. til 29.1. i NordWest Cup i Bad Zwischenahn i Tyskland. Alle tre er kommet godt fra start, idet de kun har afgivet tilsammen ½ point i de første to runder.

I A-gruppen deltager Thomas Thybo med 1810 i Elo. Han er seedet 160 ud af 185 i gruppen. Ratingfavorit er GM Vyacheslav Ikonnikov, Rusland (2545), mens lavest ratede er Jens Gutche fra Tyskland med 1552. I første runde vandt Thomas med sort over Torsten Thimm, Tyskland (2072). Anden runde bød på genvist med hvid over Rolf Hundack, Tyskland (2132). I tredje runde skal han have sort mod IM Markus Lammers, Tyskland (2316).

I C-gruppen, som indeholder uratede spillere samt spillere med Elo op til 1581, deltager Marius Bøss Sørensen (1397) og Signe Sofie Bøss Sørensen (1369). I første runde vandt Marius med sort over den uratede tysker Anton Fink. Anton tillod en kombination som gav Marius tre bønder, og så var det parti slut. I anden runde blev det til gevinst med hvid mod Marina Bertram, Tyskland (1227). Først vandt Marius en bonde i åbningen for til slut at afgøre partiet med to mattrusler, som ikke begge kunne pareres. Tredje runde byder på sort mod den uratede tysker Dennis Wander.

Signe lagde ud med en remis med sort mod den uratede tyske Moritz Fink. Hun slap levende fra en mildest talt skidt åbning. Herefter vandt hun to bønder, og det lignede en sikker sejr, men det vundne tårslutspil blev desværre kikset. Anden runde bød på gevinst med hvid over Till Eisenmenger, Tyskland (1477). Signe smadrede sin modstander i åbningen, men desværre gjorde hun ikke kort process, som hun ellers flot havde lagt op til.

Modstanderen fik lov til at sprælle og kunne være kommet ud i et slutspil med konge og fire bønder til Signe mod konge springer og en bonde til Till, som nok er remis. Heldigvis for Signe valgte Till et springertræk, som lod Signe beholde en bonde mere, og så var partiet vundet for Signe. I tredje runde skal Signe have sort mod den uratede hollænder Mees De Heij.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *