NordWest Cup 6. og 7. runde

I sjette runde vandt Thomas med sort over Stephan Lübeck, Tyskland (2000), mens det i syvende runde blev til sejr med sort over Kevin Silber, Tyskland (2053). Dermed sluttede Thomas med 4½ point af 7 mod spillere med et gennemsnit på 2099, hvilket må siges at være særdeles flot.

I sjette runde vandt Marius med hvid over Nils Emig med 1278 i tysk rating. Nils satte en bonde lige i slag, og så var der ikke mere at komme efter. I syvende runde vandt Marius med sort over Freya Hallfart, Tyskland (1427). Hvis hun er træt af Bøss Sørensen, er det forståeligt da de stod for hendes to eneste nederlag i turneringen. Marius overlevede en stor fejl i åbningen. Da freya tillod et dobbeltangreb som truede både mat og løbergevinst slog Marius til med det samme, og så var turneringens sjette point i hus. Tilbage var så at vente på de sidste resultater. To andre nåede også på 6 point, men Marius havde den bedste korrektion, hvormed gruppesejren var i hus.

En stolt Marius Bøss Sørensen med vinder-pokalen. Vi siger tillykke fra Skive Skakklub.

Signe så længe ud til at skulle blande sig i topstriden, da hun efter de første fem runder indtog andenpladsen med 4½ point, men på sidste dagen ville brikkerne ikke rigtig makke ret. I sjette runde blev det til nederlag med hvid mod Enna Evering, som i femte runde vandt over Marius. Signe mistede i åbningen en bonde og i forbindelse med de følgende afbytninger endnu en, og så var der ingen nåde. I syvende runde tabte Signe med hvid til Andreas-Alexandra Roncea, som Marius havde vundet over i fjerde runde. Igen røg der en bonde i åbningen, og stillingen blev svær. Der opstod dog en mulighed for at afvikle til tårn, løberpar og fire bønder mod tårn, løber, springer og fem bønder med en uklar stilling til følge. Signe så det desværre ikke, og så måtte hund indkassere det andet nul den søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *