Nordic Internet Club Cup – Afslutning

I fjerde runde vandt vi 10½ – 1½ over Konnerud Sjakklub og tempo fra Norge. Claes Løfgren, Claus Støvring, Oleh Sivachenko og Philip Nielsen vandt begge partier, Thor Hammershøj vandt en og spillede en remis, mens Lars Foldager vandt et og tabte et parti.

Femte runde bød på Sandavágs Talvfelag fra Færøerne. Her blev det til et lederlag på 10 – 2. Jørn Hvid og Lars Foldager lavede hver et point, mens Claus, Oleh, Philip og Thor måtte se sig besejret 2 – 0.

Finske VSS, som ventede i sjette runde, burde være en jævnbyrdig modstander. Det var de også, men vi trak det korteste strå med kun 5 point. Thor vandt begge partier, Claes vandt 1½ -½, Oleh spillede 1 – 1, Jørn skaffede en halv, mens Mirsad Subasic og Philip tabte begge partier.

I syvende og sidste runde var vi storfavoritter mod norske Follo Sjakkforening, og det blev da også til en storsejr på 10 – 2. Lars, Mirsad og Philip vandt 2 – 0, Claes og Claus vandt 1½ – ½, mens Jørn spillede 1 – 1

Samlet blev det til et lidt skuffende 53. plads trods en seedning som nummer 33. Turneringen blev vundet af SSON A med et ELO-snit på 2551

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *