Holdskak

Søndag den 27. januar spillede Skive 2 topkamp hjemme mod Kjellerup. Til trods for at holdet måtte aflevere Frode Meldgård og Lars Schøning til divisionsholdet, blev der fejdet godt fra alle spillere. Da holdet også havde afbud fra Knud-Erik Madsen og Henrik Nyby var Jørgen Pedersen, Dim Buizer, Rene Poulsen og Jens Knattrup indkaldt som reserver og med den bredde der er i klubben i øjeblikket, er svækkelse ikke af særlig stor betydning. Jørgen Pedersen har været med i alle 5 kampe og har scoret maximum point.
Det begyndte rigtig godt for skibonitterne da Dim Buizer på bræt 6 i et helt fantastisk angrebs parti vandt over Ernst Lund. Lars B. Agger på bræt 1 spillede herefter remis mod Erik Nielsson i et mere stille parti. Så begyndte det at gå ned ad bakke for Rasmus Kvist bræt 4, Rene Poulsen på bræt 7, Jens Knattrup på bræt 8 tabte alle efter hård kamp mod Peter Koch, Allan Brandt og Frank G. Pedersen. Rene havde endda på et tidspunkt mulighed for at få fordel, men lidt presset af tiden, overså han desværre muligheden.
På bræt 2 og 3 kæmpede Egon Frandsen og Mirsad Subasic godt og havde lige længe stillinger mod de langt højere ratede modstandere i Søren Ladegård og Niels Kr Almholt, men til sidst måtte de begge give fortabt mod de dygtige Kjellerup spillere.
Til allersidst spillede Jørgen Pedersen bræt 5 mod Claus Nielsen, i et parti hvor Jørgen havde en lille fordel. Jørgen måtte kæmpe i 1½ time efter at alle andre var færdige, inden sejren kom i hus.
Trods nederlaget på 5½-2½ var resultatet OK, og holdet levede op sit forventede score. Til sidst et stort tillykke til Kjellerup som synes sikker på at rykke tilbage til 2. division igen.

Topkampen i A-rækken mellem Aulum og Skive 3 endte rimelig retfærdigt 4-4 efter et forløb hvor vi på intet tidspunkt var resultatmæssigt foran. Efter afbud fra Søren Agerbæk stillede Torben Thøgersen op på 8. bræt og efter en ok start overså Torben en giftig springergaffel og så var vi bagud 1-0. Lidt senere valgte Dim Buizer at acceptere et remistilbud, hvilket jo ikke forandrede situationen. Det gjorde det til gengæld, da Klaus Kristensen kørte en meget sikker sejr hjem og med Jens Knattrups remis lidt senere havde vi en 2-2 stilling.Henimod første tidskontrol blev det klart at Jørgen Pedersen ville tabe, men igen kom vi tilbage via godt spil og sejr til Peter Damgård. 3-3.Rene Poulsen lignede på dette tidspunkt en vinder, mens Rolf Diderichsen havde en noget tvivlsom stilling, som han vist gerne ville have solgt for en remis. 4-4 virkede derfor ret tænkeligt, og det blev det da også – bare ikke som man kunne vente. Først tabte Rene på tid og i den afgørende fase fik Rolf vendt tingene til sin fordel og a bondens ankomst til forvandlingsfeltet sluttede det spændende opgør.
Dermed bevarede Skive 3 sin førsteplads – dog nu sammen med Herning 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *