Mesterrækken

Oprykning til 2. division

Med en sejr på 5½ – 2½ på udebane mod Herning II sikrede Skive I sig oprykningen til 2. division med en runde stadig tilbage at spille i mesterrækken. Med 11 point ned til Ringkøbing kan holdet ikke længere hentes.
Jesper Thybo spillede remis i et parti, hvor han vist aldrig havde noget at spille på, måske en overgang tværtimod endda. Henrik Smedemark sled sig til en sejr i et slutspil, hvor der vist ikke var den store fordel, men modstanderen trådte galt, og så slog Henrik til. Erling Møller Nielsens modstander spillede lovligt aggressivt i åbningen og blev hårdt og brutalt straffet for det. Erling tog materialet og slog kontra med gevinst til følge. Claus Støvrings gevinst var ikke helt stilren i et parti, hvor modstanderen måske var ved at slippe fra en dårlig åbning med skindet på næsen, men til sidst fik Claus et matangreb ind. Frode kunne måske nok have sikret sig sejren noget hurtigere, men han valgte det stille og rolige pres frem for et mere direkte angreb.
Rasmus Thøgersen var på vej til at komme bagud med en bonde da modstanderen valgte at tilbyde remis, hvilket Rasmus fornuftigt nok valgte at modtage, da det ikke var sikkert, at der var kompensation for bonden. Flemming, som indtil denne runde havde maksimum point, kom galt afsted i et slutspil med en bonde over. Efter afvikling til et rent bondeslutspil forvandlede et sandsynligvis vundet slutspil til et tabt, så vor mand måtte indkassere et nul. Holdets superreserve, Rasmus Kvist, som før runden havde scoret 4 af 4, var på vej til endnu en angrebssejr, men et eller andet gik galt, og han måtte nøjes med remis.
Men supergodt gået af Skive 1!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *