Klubturnering

MASSER AF SPÆNDING I KLUBTURNERINGEN

De 39 deltagere i Vinterturneringen er nu for de allerflestes vedkommende igennem 4 af de 7 runder, og især i de to stærkeste grupper er der stor jævnbyrdighed i toppen.

I mestergruppen deler Jørn Hvid og Michael Glibstrup førstepladsen med 3 point af 4 mulige, fulgt af Emil Diderichsen, som med 2½ point er gået ubesejret igennem sin første optræden i den bedste gruppe indtil nu. Herefter følger en af forhåndsfavoritterne, Claes Løfgren, som med 2 af 3 også ligger godt til. Længere nede finder vi blandt andre Henrik Smedemark, som med 1½ af 4 er kommet usædvanlig skidt fra start efter hans standard.

I basis 1 er førstepladsen også delt, idet både Mirsad Subasic og Egon Frandsen står noteret for 3 point. Lars B. Agger ligger lige efter med 2½, fulgt af Frode Meldgaard og Philip Nielsen med 2. Også Jakob Svenningen har med 1½ point imponeret, idet pointene er kommet i hus via remiser mod Frode, Mirsad og Egon.

Spænding om førstepladsen ser der til gengæld ikke ud til at blive i basis 2, hvor Oleh Sivachenko med 4 af 4 har fejet al modstand til side. Oleh kom desværre så sent ind i turneringen, at der kun var plads i basis 2, selv om hans tildelte ratingtal på 1800 burde have placeret ham i basis 1. Godt fra start er også Jens Knattrup, Niels Jensen og Kay Larsen kommet, alle med 3 af 4.

I basis 3, der spiller med kort betænkningstid (1 time til hele partiet pr. spiller), Har Jeppe Makholm lagt sig solidt i spidsen med 4 af 4 foran Andreas Vang Lyhne Jensen og Bjarke Bregendahl med 2 af 3, mens Felix Frederiksen, Vitus Høybye og Alexander Kringstad har 2 af 4. Turneringen fortsætter med 5. runde tirsdag den 4. december, mens de to sidste runder spilles efter nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *