Kredsmesterskab for hold

Kredsmesterskab i skoleskak for hold

Godt 80 børn og unge spillede med da Vestfjendsskolen var vært for kredsmesterskabet i skoleskak for hold i Ringkøbing/Viborg-kredsen. Af dem var hele 16 fra Skive Skakklub. De var fordelt på 5 hold. Stævnet fungerer som kvalifikationsstævne til DM, som afvikles i starten af april i Terndrup. I hver af de tre grupper A, B og C kvalificerede det bedste hold fra det tidligere Ringkøbing og det tidligere Viborg Amt sig til DM.

I A-rækken (0. – 9. klasse) skulle Vestfjends og Højslev forsøge at bide skeer med Kjellerup. Det lykkedes ikke, da Kjellerup blev en suveræn vinder med 13½ foran Vestfjends med 7½ og Højslev med 3. Jakob Schulz Svenningsen scorede 2½ af 4 for Vestfjends. For Højslev scorede Philip Nielsen 2, Vitus Høybye 1, mens Felix Frederiksen og Filip Hald ikke lavede nogle point denne gang. Fælles for Vitus, Felix og Filip er, at de i alle kampe var oppe mod modstandere med meget mere erfaring.

B-rækken (0.-6. klasse) blev suverænt vundet af Vestfjends 1 med 19½ point af 20 mulige. Holdet bestod af Marius Sørensen, Jeppe Makholm, Andreas Vang Lyhne Jensen og Bjarke Bregendahl, som siden de vandt DM i C-rækken for tre år siden har været mere eller mindre faste medlemmer af klubben. Skive Skakskole med Eskild Overlade Larsen, Jeppe Nørgaard, Alexander Kringstad, Asger Mehlsen og Emma Nielsen opnåede 12 point og dermed en tredje plads. Vestfjends 2 blev nummer 4 med 11½. Her havde vi Katrine Dalsgaard og Sean Rask med

Vestfjends 1 med ryggen til i kamp mod Skive Skakskole
Vestfjends 1 får overrakt pokalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *