Klubturnering

Klubturneringen

Måske påvirket af coronasituationen er et af de laveste deltagerantal for en klubturnering i længere tid i fuld gang med slagudvekslingerne i den første af årets tre klubturneringer. 28 spillere er med i turneringen, der i tråd med restriktionerne foregår med tilgængelig håndsprit og ekstra afstand mellem bordene.

I Mestergruppen ligner Claes Løfgren en mand, der har tænkt sig at føje endnu et klubmesterskab til sin igangværende serie. De første fire partier er alle vundet i overbevisende stil, og selv om der i princippet er spillet fem runder, er det nok til en øjeblikkelig førsteplads. Nærmeste udfordrere er Jørn Hvid med 3 af 3 og Per Nielsen med 3 af 4, og de har begge haft en god portion medvind indtil nu. Det er blandt andet gået ud over Poul Hempler og oprykker, Philip Nielsen, som begge har haft stillinger til noget mere end de 1 af 5, begge står noteret for.

I Basis 1 er de første fem runder fuldt afviklet, hvilket gør situationen i denne gruppe noget nemmere at overskue. Michael Glibstrup har virket overbevisende i sine partier, der alle er vundet. Michael mangler dog endnu at møde Frode Meldgaard, som med 4 af 5 ligner den eneste reelle trussel mod Michaels førsteplads – og dermed oprykning til mestergruppen.
Morten Sørensen og Peter D. Nielsen holder sig med 3 point i den øverste halvdel, mens også Birgitte Jacobsen med 2½ p. har spillet en god turnering indtil nu. Noget overraskende er gruppens bundprop, Dim Buizer, som har været inde i en stime af grove fejl, flere gange efter at have stået bedst. Det har betydet, at alle fem partier er blevet tabt.

Basis 2 føres af klubbens kasserer, Bjarne Madsen, med 4 af 5. Ligesom i Mestergruppen er billedet dog noget mudret af en række udsatte partier. Således ligner også Rolf Diderichsen med 3 af 3 et varmt bud på førstepladsen, og netop Rolf og Bjarne mødes i et nøgleparti i 6. runde. En af gruppens positive overraskelser, Johannes Kringstad, ligger i øjeblikket på andenpladsen med 3½ af 5, mens også Marius Bøss Sørensen med 3 af 5 og Jørn Svenningsen med 2½ af 4 er med i den gode ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *