Klubturnering

Klubturneringen

Intet er afgjort i forårets klubturnering, hvor et flot, samlet deltagerantal på 44 nu har afviklet 4 af de 7 runder.

Jørn Hviid fører en smule overraskende mesterklassen med 3/3 og står samtidig med en reel mulighed for at nå over 2000 i rating, hvis han kan følge op på de flotte takter. Hverken Claes Løfgren med 2½/4 eller Henrik Smedemark med 1½/2 skal dog afskrives i kampen om førstepladsen. Morten Fabrin, Frode Meldgaard og Knud Peder Jensen ligger ligeledes pænt til med 1½ point af 3 mulige.

I basis 1 er situationen endnu mere tæt, idet fem spillere deler førstepladsen med 2 point. Henrik Nyby, Morten Sørensen og Dim Buizer har hentet de 2 point på 3 runder, mens Marius Bøss Sørensen og Rolf Diderichsen har brugt en runde mere. Rene Poulsen med 1/2 og Günthter Karlsen med ½/1 er naturligvis også stadig med i spillet om topplaceringerne.

Søren Agerbæk er ratingfavorit i basis 2, men derfor er det alligevel imponerende, at alderspræsidenten fører gruppen med 3 point af 4 mulige. De følgende pladser indtages af Jens Porsborg med 2½/4, Jens Knattrup med 2/4, Dennis Aagaard ned 2/3, Signe Sofie Bøss Sørensen med 2/4 og Birgitte Sørensen med 2/4.

I basis 3 ligner kampen om førstepladsen en duel mellem Kay Larsen, som har vundet sine fire første partier, og Jakob Svenningsen, som har 3½ point efter 4 runder. Henry Eriksen med 2 af 4 og Jan Kringstad med 1½ af 3 har lagt sig i baghjul.

Også i basis 4 er der hård kamp i toppen, hvor de to prøvemedlemmer, Allan Væver og Andre Norup, begge har imponeret med 3 point af 4 mulige – det samme som Jeppe Libach Makholm. Ali Al Timimi med 2½ af 4, Philip Nielsen med 2 af 4 og Willy Bracht med 2 af 4 er sammen med Bjarke Bregendahl, Martin Bisgaard, Philip Lund Nielsen (prøvemedlem) og Johannes Kringstad, som alle står noteret for 1½ point, også kommet fornuftigt fra start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *