Klubturnering

Klubturneringen

Blot en enkelt af klubturneringens fem grupper ser ud til at have fundet en afgørelse efter de første 5 af de 7 runder. Det er i basis 1, hvor Michael Glibstrup ligner en mand på en mission efter at have vundet sine 5 første partier. Senest gik det ud over den alvorligste konkurrent, Egon Frandsen, som måtte se sig besejret i et spændende parti. Egon ligger stadig nummer 2 med 3½ p., mens Mirsad Subasic med 3/5 og Lars Agger med 3/6 følger efter.

Mestergruppen ser noget uoverskuelig ud, idet deltagerne efter mange afbud har spillet alt fra 3 til 6 partier. Lige nu har Per Nielsen lagt sig i spidsen med 3 p. i 4 partier, fulgt af Henrik Smedemark med 2½ af 3 og Thomas Thybo med 2 af 3. De to sidstnævnte ligner lige nu de bedste bud på en vinder, og afgørelsen kan meget vel falde i sidste runde, når de mødes med Henrik bag de hvide brikker. Oprykker Peter Damgaard Nielsen har gjort det rigtig flot og står noteret for 2 p. efter gevinster over Jørn Hviid og Thomas Thybo.

I basis 2 tyder meget på, at Diderichsen vinder gruppen. Det er dog et åbent spørgsmål, om fornavnet vil være Emil eller Rolf, for netop de to er kommet bedst fra start, idet Emil, som har været virkelig godt spillende efter hjemkomsten fra hovedstaden, har 4 af 4, mens Rolf står noteret for 3½ af 4. Laurits Dahl (3/5) Klaus Kristensen (3/5) og Henrik Nyby (2½/4) er de nærmeste forfølgere.

Freddy Nikkelborg har taget teten i basis 3 med 4 p. af 5 mulige, fulgt af Jens Porsborg med 3½ af 5 og Jakob S. Svenningsen med 3 af 5. I monradgruppen basis 4 er der op imod 10 spillere, som stadig er med i kampen om topplaceringerne. Lige nu fører en velspillende Philip Nielsen med 3½ af 4 foran Henry Eriksen med 3/5 og fire spillere med 2½ p., Carl Emil Kærsgaard Knudsen, Willy Bracht, Jan Thybo og William Aagaard. Af disse har Jan og William kun spillet 3 partier. Også Claus Dam og Patrick Nielsen med 2 af 3 og Johannes Kringstad med 1½ af 3 må stadig tilskrives reelle chancer i gruppen.
Spændingen udløses den 6. februar, når sidste runde spilles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *