Horsens

Horsens Lang Weekend, 5+6. runde

Jesper skulle i 5. runde forsøge at revanchere lillebror Thomas Thybo’s uretfærdige nederlag i runden før til Jan Kargaard Jensen (1712/1822). Det lykkedes desværre ikke og Jesper tabte partiet. I 6. runde gik det bedre mod Peter Bøgh Larsen (1727) efter et langt parti hvor Jesper havde fordel men endte med et slutspil det var svært at vinde. Jesper lagde dog ufortrødent pres på modstanderen i et slutspil med konge, springer og bonde mod konge og springer. Modstanderen havde svært ved at få kongen med hjem at forsvare og efter vedvarende pres fejlede modstanderen så Jesper fik en skak ind der gav springerafbytning og dermed gevinst.

Rasmus havde i 5. runde en svær modstander i Esmat Guindy (2103/2132) men Rasmus spillede et supergodt parti som han efter sigende afsluttede med en mat i 8 træk! I 6. runde skulle han så møde Kim Skaanning (2233/2256). Efter længe at have forsvaret sig godt i en svær stilling tabte Rasmus partiet. Dagens resultater betyder at Rasmus står til at tjene godt med ratingpoint i turneringen, ligesom han inden sidste runde ligger godt til i sin præmiegruppe.

Lars mødte i 5. runde Egon Rysgaard Madsen (1600/1790). Desværre satte han en officer direkte i slag i træk 22 i en lige stilling og måtte opgive partiet. I 6. runde gik det bedre mod Vagn Skov Andersen (1531/1724) som spillede en kendt fejl allerede i træk tre i slavisk, og Lars kørte sejren hjem uden nævneværdige problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *