Holdskak

Holdturnering sidste runde

Holdturneringen 2013/2014 er færdigspillet og det er tid for den endelige evaluering. Det kan slåes fast at denne holdturnering har været den bedste i klubbens historie. Ikke bare havde vi med 6 hold den største deltagelse nogen sinde, klubbens førstehold opnåede den bedste placering til dato, da holdet sluttede som nr. 3 i 2. division. Hertil kan lægges at de 2 andre 8-mandshold i mesterrækken og A-rækken også igennem hele sæsonen har været med i toppen og sluttede henholdsvis som nr. 2 og 3. Et andet særkende har endvidere været, at når der har været brug for reserver – og det har der været ofte – så har disse præsteret flot og hevet mange point hjem til Skive. Som eksempel kan her nævnes Dim Buizer med 6/7 i mesterrækken, Jørgen Pedersen med 5/6 mesterrækken og Jens Knattrup med 4/4 på A-holdet. Fornemt. Ratingmæssigt har de mange gode resultater endvidere betydet at vi har fået drænet ratingbeholdningen betydeligt hos vores konkurrenter og på den måde forbedret klubbens samlede styrke.
Sluttelig er der så at tilføje, at vi i sidste runde sluttede af på fornemmeste vis: Alle 6 hold sluttede af med en sejr!
Som traditionen er uddeler klubben ved generalforsamlingen en præmie til topscorerne på de respektive hold og det bliver i år som følger:
Skive 1: Claus Støvring: 4½/7
Skive 2: Dim Buizer: 5/6
Skive 3: Rolf Diderichsen: 5½/6
Skive 4: Jens Knattrup: 3½/5
Skive 5: Kaj Larsen: 3/5
Skive 6: Martin Bisgård: 3½/6

Husk: Enkeltresultater med ratingberegning kan ses under fanebladene Divisionsturnering og Holdturnering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *