2. divisionA-rækkenB-rækkenC-rækken

Holdturnering 6. runde

En sæson der for Skive Skakklub har været solid men ikke prangende, nærmer sig sin afslutning. Klubbens flagskip – Skive 1 i anden division har gjort det godt på trods af mange afbud gennem sæsonen og ligger inden sidste runde på en fin 3.plads. Oprykning er ikke mulig, men på grund af stor jævnbyrdighed kan nedrykning ikke helt udelukkes. Men meget skal gå galt – rigtig galt, hvis det skulle blive tilfældet. Mere sandsynligt er det, at holdet opnår den bedste placering i klubbens historie i form af 3.pladsen.
Mesterrække-holdet har også været ramt af mange afbud, men grundet vores store bredde, har det ikke haft væsentlig indflydelse på holdets resultater. Holdet ligger på en fornem 2.plads, dog med en kun svag mulighed for at avancere til den oprykningsgivende 1.plads. Der er ganske vist kun 2½ point op til Thy 1, men sidste runde ser noget sværere ud end thyboernes. Men – vi er ikke langt fra at have styrke til 2 divisionshold, hvilket vi aldrig før har prøvet.
Skive 3 i A-rækken har igen i år blandet sig i toppen, men resultaterne har været for svingende til en slutplacering helt i top. Holdet er pt nr 3 og skal i sidste runde møde Holstebro 2, som ved en sejr kan skubbe slutplaceringen en tak ned.
Skive 4 og 5 har dystet i B-rækken med lidt svingende resultater og begge er placeret midt i rækken, dog med den krølle, at Skive 5 rent faktisk er placeret foran Skive 4. Vi må se hvem der slutter bedst og bevarer håneretten. Det er tæt og meget kan ske – begge mmøder tophold i sidste runde.
Skive 6 i C-rækken har haft en ok sæson og ligger lige nu midt i rækken som nr 4. Muligheden for at kravle længere op synes gode, da holdet i sidste runde møder bundholdet fra Herning 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *