C-rækken

Holdturnering 6. hold

Skive 6 (juniorholdet) havde tirsdag den 18. november hjemmekamp mod Vorgod 2. Marius Bøss Sørensen var desværre syg, så “gammelfar” måtte igen tage førstebrættet.

Jakob Svenningensen på 4. brættet fik åbnet fint mod en 15 årig dreng (Mads Yde) med 1025 i rating. Han tabte en bonde i starten af midtspillet, som han vandt tilbage igen lidt senere; men så indtraf katastrofen, da Jakob kom til at sætte sit tårn direkte i slag. Herefter kørte Vorgod spilleren sejren sikkert hjem.

Birgitte Jacobsen på 3. brættet spillede mod Egon Rosendal med 1082 i rating. Birgitte åbnede godt og gik til angreb, som hun plejer og stod egentlig bedst, så vidt jeg kunne vurdere i forbifarten. Men så overså hun en springergaffel, hvilket kostede en løber for en bonde. Birgitte kæmpede forgæves for remis, men modstanderen lavede desværre ingen store fejl.

Undertegnede på førstebrættet var ratingfavorit mod Bennet Nielsen med 1255 i rating. Langsomt fik jeg opbygget en svag positionel fordel. Pludselig lukkede modstanderen sit eget tårn inde, og jeg vandt en kvalitet. Herefter faldt hans stilling sammen, og efter 38 træk kunne jeg sætte modstanderen mat.

Mest spændende- og sidst færdig blev Signe Sofie Sørensens parti på 2. brættet. Modstanderen var Børge Holmgaard med 1203 i rating. Signe vandt en bonde i begyndelsen af midtspillet og på et tidspunkt havde hun muligheden for at vinde bonden på d6 samtidig med, at modstanderen ville miste muligheden for rokade, og hans stilling ville falde sammen. Desværre fandt hun ikke kombinationen, og modstanderen fik langsomt mulighed for at sætte et angreb op. Signe Sofie forsvarede sig præcist, og efter 37 træk løb modstanderen tør for tid i en stilling, hvor modstanderen var nede med en bonde, men stadigvæk havde giftige angrebsmuligheder.

Klokken 22.30 kunne de unge mennesker komme hjem i seng efter en godkendt uafgjort kamp mod Vorgod 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *