1. division

Holdturnering 1. Division

Som frygtet blev vores comeback til første division svær. Vi skulle på hjemmebane møde Herning. Vi havde afbud fra Thomas Thybo, mens de viste sig at have afbud fra Stefan Hansen og Alexander Jessen. Vores forventede score var 2,9 og vi endte desværre med kun at lave 2,5. Nedenstående er et kort resume af, hvordan jeg oplevede partierne i bræt orden.

Claes Løfgren spillede remis mod Ole Mikkelsen i et parti, hvor fordelen skiftede frem og tilbage, men hvor den vist aldrig vippede helt over til den ene af parterne.
Henrik Smedemark kom i stormvejr mod Finn Pedersen og måtte ned.
Undertegnede mishandlede de sorte brikker og tabte en bonde i den sene åbningsfase uden kompensation. Jeg forsøgte at komplicere stillingen, men det lykkedes aldrig at få skabt nok modspil, så det blev til gevinst til Steen Vitus Bering.
Per Nielsen ofrede på bræt fire en kvalitet i åbningen mod John Noe. Det gav klar fordel, men John forsvarede sig godt. Derfor brugte Per meget tid og endte desværre med at tabe en stilling, som trods materiel ubalance nok var remis.
Jørn Hvid så ud til at komme skidt fra åbningen mod Fleming Nielsen. Det gik vist Flemings vej hele partiet.
Lars Schøning havde tidligere stået bedst, men var kommet ud i et svært slutspil. Heldigvis gik Morten Storgaard ind i en gaffel til løber og dronning, så Lars løb af med sejren.
Poul Hempler, som debuterede på første holdet, kom hurtigt til at stå passivt mod Ole Østergaard. Poul fik aldrig helt befriet sin stilling og måtte ned.
Oleh Sivachenko var med som reserve og debuterede ligeledes på første holdet. Han kom bedst fra åbningen, men angrebet løb vist ud i sandet. Senere kom han dog foran med to bønder, og slutspillet blev kørt hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *