Mesterrækken

Holdskak – Mester-Rækken

Søndag d.12. januar spillede Skive 3 hjemmekamp mod Ringkøbing. Vi spillede dog i Ringkøbing og det betød at vores 1. bræt skulle spille med de sorte brikker.

Erling var på gæstevisit i Jylland og ville gerne spille første bræt for Skive 3. Han mødte Martin Ditlevsen, som angreb i vanlig stil. Det hele så farligt ud for sort, men Erling havde fuldt styr på stillingen. Til sidst brød den hvide stilling sammen og Erling vandt.

På anden bræt spillede Lars Agger et gedigent parti mod Knud Erik Pedersen. Efter midt spillet stod Lars til gevinst, men det vidste sig at det ikke var så nemt at vinde en vunden slutspil. Heldigvis overså Knud Erik mat i en og så var det sejr til Lars.

På tredje bræt spillede Egon Frandsen mod Gert Kristensen. Det blev en lige kamp hvor på intet tidspunkt remisegrænsen blev overskredet. Remis.

På fjerde bræt spillede Philip Nielsen mod Søren Krøjgaaard. I en meget indviklet London system kom Søren til at presse Philip til det yderste, men efter en fingerfejl fik Philip en kvalitet tilbage. Samtidigt fik Philip en afgørende angreb som han på smukkeste vis eksekverede til sejr.

Dim Buizer spillede mod Knud Erik Søgård. Det blev et meget omskifteligt parti der endte i en evig skak. Remis.

Rolf Diderichsen spillede mod Helge Lydersen. Stillingen var meget lige det meste af tiden. Pludselig overså Rolf ’Une petita combinaison’ og så var det slut for denne gang.

Frits Nielsen spillede mod Nikan Mahdavi Tabatabaei. Allerede efter få træk havde Frits en lille fordel hvor han truede at vinde en bonde. Frits forøgede presset og pludselig drejede det sig ikke længere om bønder men også om officerer. Hurtig og effektiv. Første sejr for i dag.

Rene Poulsen mødte Kristen Bjørn Christensen. Efter åbningen stod Rene klar bedst men det hele ebbede ud til en tilsyneladende lige stilling. Det viste sig dog at den fremskredne hvide konge havde vinder potentiale. Sort kom i træktvang og hvids konge invaderede den sorte stilling. 1-0 til Rene. Slutresultatet blev 6-2 i Skive’s favør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *