B-rækken

Holdskak – B-Rækken

Dream team i B-rækken bestående af Kay Larsen, Jens Porsborg, Freddy Nikkelborg og Bjarne Madsen er kommet godt fra start i årets holdturnering.
I første kamp på hjemmebane var Vorgod på besøg og det blev til et hæderligt 2-2 resultat, med Kay Larsen som sikker vinder på 4 bræt, Jens Porsborg indkasserede et nederlag, Freddy Nikkelsborg og Bjarne Madsen spillede remis.

I anden kamp torsdag aften i Kjellerup var rusten banket væk og det endte med en sikker sejer på 3½-½. Igen var Kay Larsen vinder på 4 bræt, efter et massivt angreb på kongefløjen, hvor modstanderen dog også havde sine chancer. Jens Porsborg spiller med de hvide brikker en sikker sejer hjem efter at modstanderen åbnede kongefløjen for angreb. Freddy Nikkelborg endte med at spille remis efter at kampen havde bølget frem og tilbage. Undertegnede vandt med de hvide brikker, efter et lidt usikkert åbningsspil med Dronning afbytning, vandt jeg en kvalitet, og det holdt hele vejen hjem.

Holdet var i stærkeste opstilling da vi tog imod Vestsalling 1 på hjemmebane tirsdag aften.
På bræt 1 spillede Bjarne Madsen remis mod Aksel Christensen. Efter jeg havde været noget på hælene gennem det meste af kampen gik jeg lukket centrum og fastholdt en alene bonde.
På bræt 2 spillede Freddy Nikkelborg remis mod Brian Sloth Nielsen. Kampen udviklede sig lige og efter et par afbytningen enes de om remis.
På bræt 3 spillede Jens Porsborg remis mod Kjeld Hvidtved. Partiet startede roligt med e4-e5, men herefter angreb Jens og fik nogen kontrol over centrum. Senere i partiet kom Jens foran med en bonde, men i den forbindelse overså modstanderen en mulighed for at bringe sig afgørende foran, så partiet endte herefter remis.
På 4 bræt vandt Kay L. Larsen over Willy Bracht. Åbningen var en slags siciliansk, men kampen udviklede sig til en kamp om centrum og Kay kom bagud med en bonde midt i spillet. På et tidspunkt efter modstanderen havde rokeret langt fik Kay løber og dronning stillet op på diagonalen h1-a8 og modstanderen overså mat på a8.
Næste kamp er i Holstebro om 14 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *