2. division

Holdskak 2. Division Skive 2 – Viborg 1, 0 – 8

På en generelt tung holdskak-søndag for Skive, led Skive 2 det ultimative nederlag, da hjemmekampen i 2. division mod stærke Viborg blev tabt med 0-8.

Med seks spillere over 2100 i rating lignede Viborg også på forhånd en overmatchning af hjemmeholdet, som i tilgift også var ramt af lidt stolpe-ud. Lars B. Agger havde en udmærket stilling, da han gik ind i slutspillet mod Peter Graves, hvor det så til gengæld gik helt galt.

Evan Thomsen, der faktisk var ratingfavorit på bræt 8, stod også længe okay mod Poul Søndergaard, før en buk ødelagde stillingen, og Egon Frandsen, som pludselig fik en gylden chance på bræt 7 mod Thomas Højbjerg efter længe at have været nede med en kvalitet og en bonde, smed desværre hurtigt gevinsten væk igen og tabte.
De fem øverste på Skive-holdet, der stod model til rundbarberingen, var Jørn Hviid, Frode Meldgaard, Michael Glibstrup, Dim Buizer og Mirsad Subasic.
Med det klare nederlag, blev det en matematisk kendsgerning, at Skive 2 rykker tilbage i mesterrækken efter en enkelt, svær sæson på divisionsniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *