2. division

Holdskak 2. Division, Skive 1 – Kjellerup, 2 – 6

Vi havde på forhånd håbet på, at vi kunne spille os lidt væk fra nedrykningsstregen, men sådan kom det slet ikke til at gå. Stort set alt, hvad der kunne gå galt, gik galt.

Det startede ellers fint med en hurtig halv med sort til Claes Løfgren samt lidt senere også en halv med sort til Rasmus Kvist, men så gik det eller også galt.
I en gevinststilling tabte Henrik Smedemark på tid. Han troede, han havde nået 40 træk, men det havde han desværre ikke. Per Nielsen så også ud til at være ved at vinde, men fordelen skrumpede, og så overså han pludselig en mat, så vi måtte indkassere endnu et nul.
Morten Fabrin havde stået bedst i åbningen og det tidlige midtspil, men herefter gik det desværre stille og roligt ned ad bakke med tab til følge.
Thomas Thybo havde skabt sig en fordel men blev måske for grådig og løb ind i noget der lignede et udækkeligt matangreb.
Lars Scøning stod presset, men det så solidt og holdbart ud, da han gik ind i en kombi, som tabte en bonde. Herefter var slutspillet vist bare tabt.
Jeg selv havde spillet mig frem til et vundet slutspil, da kæden hoppede af, og jeg tillod en løber at komme i vejen for mit tårn, som skulle holde hans fribonde. Da jeg var nødt til at ofre to tårne for løber og fribonde, var slutspillet pludselig tabt – men her havde vi så dagens eneste medvind. Først tillod min modstander, at jeg fik en dronning, så det blev dronning mod tårn og to bønder, hvilket i den givne stilling nok var remis, men et par store fejl fra modstanderen tillod mig trods alt at vinde det meget omskiftelige parti.
For at undgå nedrykning skal vi nu vinde 7 – 1 over Randers i sidste runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *