A-rækkenC-rækken

Holdkampe

Skive 3 – Thy 3: 5-3
Glæden over endnu en sejr kunne dog ikke fjerne indtrykket af en noget svag præstation af A-rækkens førerhold. På de 3 topbrætter endte det relativt hurtigt remis for både Dim Buizer, Rolf Diderichsen og Søren Agerbæk og det så egentlig meget godt ud da Rene Poulsen og Jens Knattrup ca en time senere med sikre sejre bragte holdet foran. Men så kom der grus i maskineriet. Noget overraskende sad Peter Damgård pludselig med en tabt stilling og da reserven på 8.bræt, Kaj Larsen kom bagud med et par bønder, så det overraskende ud til at vi måtte nøjes med 4-4, fordi Klaus Kristensen var endt i en fastlåst remisstilling. Men så kom der et lille mirakel . Thy-spilleren på 8. bræt satte sin dronning direkte i slag og så endte kampen med de på papiret tilfredsstillende cifre 5-3.
Dermed er holdet stadig med helt i toppen, når den endelige afgørelse om oprykning til mesterrækken kommer i sidste spillerunde.

Skive 4 – Lemvig 2: 2-2
En ok præstation af skiveholdet, hvor Især Niels Jensen spillede godt og vandt i et langt slutspil. Remis blev det til Morten Sørensen og Jens Porsborg mens Poul Henning Nielsen tabte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *