B-rækken

Holdkamp Skive 4

Torsdag aften gik turen til Kjellerup for Skive’s 4. hold. Med afbud fra Morten Sørensen, så drog Henry Eriksen med holdet i stedet for. På papiret var Kjellerup’s 2. hold noget stærkere end Skive’s hold, og det kom til syne på brætterne.
Aftenen startede med et trist nederlag for Skive. Niels Jensen, der spillede på bræt 3 med hvid mod Jørgen Larsen (1346), tabte pga. et opkald på mobiltelefonen. Dog fortsatte spillet udenfor området, og ved en hurtig gennemgang, stod Niels til en remis, og med muligheder for sejr.
Efter den hændelse, var der et stort pres på resten af holdet. Mere heldigt gik det dog for Jens Porsborg, som holdt remis mod Bent Madsen (1501) på bræt 2 med sort, efter 2½ times spil. På bræt 1 var Poul Henning Nielsen oppe imod Frank Gjerning Petersen (1678) med de hvide brikker. Efter at have været under pres i størstedelen af partiet, endte det med at Poul Henning gav op.
Sidste mand på skansen var Henry Eriksen på bræt 4 med de sorte brikker. Han var oppe imod Frede Hvam (1132), og det så længe ud til at blive en smal remis. Men med nogle hurtige afbytninger af dronninger og tårne, og lidt fusk, så var Henry pludselig bagud med tre bønder. Og det var ikke værd at arbejde på, så Henry gav også op her. Så, alt i alt et nederlag på 3½-½ til Skive’s 4. hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *