Mesterrækken

Holdkamp Mester-rækken, Skive 2 – Skive 3

Så fik vi afviklet den sidste af de indbyrdes Skiveopgør i mesterrækken.
Begge hold var hårdt afbudsramte, hvilket gav et lidt mere lige opgør end hvis begge hold var stillet op uden reserver. Den forventede score var 4,5-3,5 og det endte det da også med.

Der var dog større eller mindre overraskelser undervejs. På 2. brætmødtes Mirsad og Rolf. De har spillet mange gange gennem de sidste 25 år og Mirsad plejer at vinde – hver gang. Men sådan skulle det ikke gå denne gang. I træk 18 lavede Mirsad et u-forsigtigt tårntræk, hvilket førte til en dobbelttrussel mod tårn og en springer. Mirsad reddede tårnet, men kom bagud med en springer. Det gav Rolf en for stor fordel og ved træk 39 opgav Mirsad med udsigt til mat i en.
Skive 3 fik endnu en sejr da Jens Knattrup vandt et omskifteligt prti mod Jonas Baarke.
Matchen gav 3 remiser, hvor den mest spændende stod mellem formstærke Emil Diderichsen og andetholdets solide Lars Agger. Lars kom bedst fra åbningen, men i midtspillet kom Emil stærkt tilbage og holdkammeraterne begyndte at håbe og tro på gevinst til Emil, hvilket ville have givet et slutresultat på 4-4. Men Lars havde mattrusler mod Emils stilling, så der kunne ikke rigtigt spille på gevinst – så man enedes om remis.
Resultatet betød, at Skive 3 lagde afstand til bundholdene, og Skive 2 kan spille frit med en sikker midtplacering,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *