Mesterrækken

Holdkamp Mester-rækken. Herning 2 – Skive 2

Desværre måtte Skive 2 tage fra Herning med et nederlag på 5-3, hvilket dog også svarede ca. til den forventede score.

Kay Larsen var den første der gav fortabt – han slog en springer, men overså at det åbnede en løberlinje til sin kongestilling.
Martin Bisgaard spillede lige op med sin modstander indtil slutspillet, hvor begge havde et tårn og 3 bønder – desværre fik Martin ikke spillet det helt korrekt og tabte, i en ellers klar remisstilling.
I et rigtigt kampparti, hvor Lars Agger afviste modstanderens angreb, og var skarpest til sidst, sikrede han et point til Skive.
Michael Glibstrup spillede remis på bræt 2 uden de helt store falbelader.
Mirsad Subasic spillede et rigtigt flot parti, hvor han stille og roligt trykkede modstanderen i bund og vandt.
Derimod lavede formanden et stor fejl i åbningen der kostede en kvalitet, og selvom stillingen blev stabiliseret, måtte han strække våben efter en ny overseelse.
Til sidst sad Egon Frandsen og Lars Schøning tilbage og kæmpede for klubbens ære, og Egon havde længe en bonde i underskud, men i afbytning i slutspillet havde Egon 2 adskilte bønder i den ene side, og modstanderen en bonde i hver side. Efter Egon ofrede tårnet på den ene bonde, havde han en enkelt gang mulighed for at få sin ene bonde afbyttet med tårnet, og nå først til modstanderens sidste bonde, men overså desværre dette og partiet blev herefter remis.
Schøning sad så på 1. bræt og sloges for et halvt point med en bonde i underskud, og begge havde 2 tårne. I Schønings tidnød overså han dog en kombination der kostede ham det ene tårn, og dermed partiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *