C-rækken

Holdkamp – Junior-holdet, Skive 6

Tirsdag aften var juniorholdet en tur i Holstebro for at spille holdkamp. Marius Bøss Sørensen var desværre syg igen, så jeg fik endnu en gang lov til at spille sammen med juniorerne.

På 3. brættet mødte Birgitte Jacobsen (1037) med hvid Bjarne Christensen (1103). Her følger hele spillet: 1. e4 e5, 2. Sf3 Sf6, 3. Sxe5 Sxe4, 4. De2 Sf6, 5. Sc6+ og modstanderen gav op, da afdækkerskakken koster sort dronningen. Herlig sejr til Birgitte.

På 4. brættet mødte Jakob Svenningsen (1000) med sort Jan O. Jensen (1041). Jakob vandt godt nok en bonde i åbningen, men han forsvarede den for hårdt, og pludselig kunne han ikke rokere, og stillingen faldt helt sammen, hvilket kostede en del materiale, og Jakob gav op.

På 2. brættet havde Signe Sofie Bøss Sørensen (1118) sort mod Peter Grønbæk (1338). Signe kom desværre galt af sted i åbningnen i modtaget Dronning Gambit. Dronningen kom alt for tidligt i spil, og det lykkedes modstanderen at udvikle, meden Signe måtte flytte dronningen flere gange. Efter godt en times spil måtte Signe give op.

Jeg fik en mor til at hente de unge mennesker, så jeg (1521) med hvide brikker havde god tid til spillet mod Egon Rahbæk (1500). I midtspillet lavede jeg en ordentlig bommert, der kostede en centrumsbonde. Herefter blev jeg presset i bund, og jeg kom ovenkøbet i stor tidsnød. Heldigvis fandt modstanderen ikke den vindende plan, og da tidskontrollen var nået, havde jeg vundet bonden tilbage. Pludselig fik jeg mulighed for at vinde en kvalitet og en bonde med et smart offer og en binding, og da modstanderen herefter valgte at bytte dronning af, skulle sejren bare køres hjem.

Slutresultatet blev 2-2, hvilket var lidt bedre end den forventede score 2,4 – 1,6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *