Mesterrækken

Holdkamp – Flot afslutning på Mesterrækken

De 8 hold fra mesterrækken var søndag d. 28/02 samlet i Skive og i denne sidste runde var der spænding om både op- og nedrykning og i begge tilfælde med Skivehold involveret.

Skive 2 har via en flot turnering bragt sig selv i en position som klar oprykningsfavorit med kun Holstebro 1 som mulig konkurrent. Skive havde en på papiret en vanskelig modstander i Herning 2, men Holstebro havde det en tak sværere i form af Nordthy 1. Det var derfor helt naturligt, at Skive 2 bevarede sin førerposition og dermed kvalificerede sig til 2. division. 2 divisionshold!!! Det har vi ikke prøvet før – er der andre i 9. hovedkreds, der har det?
4½ – 3½ vandt Skive 2 – en solid slutning på en helt igennem fornem sæson for Skive 2. Holstebro var ikke i nærheden af at true Skive 2 efter en gang Thy bøllebank lydende på 5 – 3.
2 point skilte Skive 3 fra Lemvig, og rækkens sidsteplads. Men ville det være nok for Skive 3 mod et på papiret noget stærkere hold fra Viborg 2. Jo, det var det. Der blev kæmpet indædt fra Skive 3, og som eftermiddagen skred frem var det tydeligt at Skive 3 ikke ville komme i nedrykningsfare, ja holdet formåede endda at få sin første matchsejr, Skive 3 – Viborg 2 4½ – 3½! Vi lader den lige stå et øjeblik. Lemvig blev i den sidste ende distanceret med solide 2½ point.
Skive 3 har igennem hele turneringen spillet med mange reserver og at holdet overlevede i kamp mod 4 førstehold og 3 andethold er imponerende og et udtryk for den vilje Skivehold udviser i kamp for klubben, og den bredde klubben besidder der gør at det ofte har været reserverne, der har imponeret mest.
Det kan godt være, at Viborg og Herning har stærkere førstehold end Skive, men breddemæssigt er vi hovedkredsen bedste klub og dermed klubben med det bedste udviklingspotentiale, så fremtiden ser lys ud.
Sluttelig synes jeg der er grund til at takke Lars Agger for sit fine arbejde med at stille hold og skaffe reserver til vores søndagshold, det er sket på en måde så alle 3 hold er blevet tilgodeset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *