2. division

Holdkamp Divisionen

Første og andet holdet har mødt hinanden flere gange tidligere, men dette var første gang i 2. division. Klubben har for første gang nogensinde to hold i divisionsturneringen, efter at Skive 2 vandt mesterrækken i sidste sæson.

Per Nielsen – Henrik Smedemark 0 – 1 Partiet var lige det meste af vejen, indtil Per trådte forkert i et dobbelt tårnslutspil. Henrik udnyttede chancen og gevinsten var i hus.

Frode Meldgaard – Claus Støvring 0 – 1 Frode satsede for meget i åbningen og tabte en bonde. Claus forsvarede sig derefter for passivt, og efter et springeroffer fra Frode opnåede han en chance for gevinst, som han dog ikke tog. Derefter blev det et slutspil, som var vundet for sort, og Claus kørte pointet i mål.

Michael Glibstrup – Claes Løfgren 0 – 1 Efter en ret lige stilling lave Michael et forhastet bondefremstød, som kostede en bonde. Herefter røg der endnu to bønder før, stillingen brasede helt sammen, og Michael opgav 2 træk før matten.

Knud Peder Jensen – Morten Fabrin 0 – 1 Dangens længste parti. Morten måtte slide længe for at få skabt fordel, men først da Knud Peder i træk 50 satte en bonde i slag, tippede partiet, og Morten førte det fordelagtige slutspil til gevinst.

Dim Buizer – Erling Møller Nielsen 0 – 1 Endnu et parti, hvor afgørelsen først faldt relativt sent. I træk 40 satte Dim en bonde til, og derefter kørte Erling det fordelagtige slutspil hjem.

Mirsad Subasic – Thomas Thybo ½ – ½ Dagens først afsluttede parti og det parti, hvor der først kom lidt gang i den. Fordelen skiftede frem og tilbage et par gange indtil de tog remis i et uligefarvet løberslutspil.

Lars Agger – Lars Schøning 1 – 0 Lars og Lars har spillet mod hinanden utallige gange, så Schøning forsøgte at overraske Agger ved at spille noget, som han ikke havde spillet i deres tidligere indbyrdes partier. Agger lod sig i første omgang ikke ryste, men i træk 17 kunne Schøning have vundet en bonde. I stedet kom de ud i et slutspil tårn, springer, løber og 7 bønder til hver. Her valgte Schøning en forkert plan og tabte.

René Poulsen – Jørn Hviid 0 – 1 René overlod initiativet i åbningen til Jørn, som udnyttede det til at skabe en ret behagelig stilling, hvor han stille og rogligt kunne presse mere og mere på. René så ingen anden udvej at forsøge sig med at ofre en springer for to bønder, men det virkede ikke og stillingen faldt hurtigt sammen.

Det blev altså til en sejr på 6½ – 1½ til Skive 1. Den forventede score var 5,66 – 2,34, og undervejs tydede det da også på, at Skive 2 skulle nå den forventede score eller endda mere, men til sidst faldt de fleste partier ud til Skive 1s fordel.

De øvrige resultater i rækken blev:
Jetsmark 2 – Viborg. 5½ – 2½
Randers – Kjellerup. 6 – 2
Aalborg 1 – Aalborg 2. 5 – 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *