C-rækken

Holdkamp – C-Rækken

Skive 6 mødte tirsdag aften Herning 6 på hjemmebane.

Holdet skulle forsøge at rejse sig ovenpå sidste rundes unødvendige store nederlag.
På 4. brættet vandt Jakob Svenningsen hurtigt en løber på en bondegaffel, hvorefter han i sikker stil byttede brikker af. I slutspillet forærede modstanderen tillige et tårn til Jakob, og kort tid efter fandt Jakob en mat.
På 2. brættet vandt Signe Sofie tidligt en springer på en afdækker, hvilket også sikkert blev afviklet til sejr.
På 1. brættet kom Marius bedst ud af åbningen, men modstanderen gav ingen gaver, og der blev afviklet til et slutspil med 5 bønder og springer til modstanderen samt 5 bønder og løber til Marius. Marius spillede sine brikker ret præcist og vandt en bonde. Modstanderen forsøgte at holde remis, men han gav op, da han var nødt til at ofre sin springer for Marius’ fribonde.
Sidst færdig var Birgitte på 3. brættet – Birgitte fangede modstanderens dronning og tårn på samme diagonal og stod egentlig til at vinde en kvalitet for to bønder. Modstanderen valgte at bytte tårne af med en skak, og Birgitte kommer til at slå tårnet med Dronningen i stedet for kongen, hvorefter Birgittes tårn stod udækket. Modstanderen vandt dermed kvaliteten tilbage, og nede med to bønder kæmpede Birgitte for remis, men efter ca. 45 træk mistede hun en officer og fik byttet dronningerne af, hvorefter hun opgav.
3-1 til Skive 6, som nu har 7½ / 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *