B-rækken

Holdkamp – B-Rækken

Ikast – Skive 4: 3½ – ½
Tirsdag d. 13/1 var Skive 4 en tur i Ikast. Og forinden så det ikke særlig godt ud for Skive-holdet, hverken på papiret eller for holdet. Inden kampstart var Skive-holdet allerede bagud 1-0, da Niels Jensen (4. bræt) havde meldt afbud, og da holdleder Jens Porsborg ikke kunne finde en afløser i tide, så det var kun Poul Henning Nielsen, Laurits Gorm Dahl og Jens Porsborg der tog der ned.
På 1. brættet var Poul Henning Nielsen (1454) oppe imod Anders Ahrensbach (1637) med de hvide brikker. Igennem hele partiet, lignede det at det ville ebbe ud i en remis, men i slutspillet endte det med at Poul spillede det forkerte træk først, og det resulterede i at han mistede sin dronning, for så at give op.
Ved 2. brættet spillede holdleder Jens Porsborg (1181). Han var oppe imod Tonny Knudsen (1578) med de sorte brikker. Det startede fornuftigt, men i midtspillet kom der en åben d-linje, og her valgte Jens så at spille forkert med sine tårne, som senere resulterede i en gratis springer til Tonny. Senere i partiet, vandt Tonny også to bønder, og derfra så det skidt ud for Jens, som så gav op.
På. 3. brættet var Laurits Gorm Dahl (1307) oppe imod Poul Krabbe (1553) med de hvide brikker. Laurits kom okay ud af åbningen, og i midtspillet blev der byttet officerer af, og efter godt 1½ time, tilbød Laurits remis, som Poul tog imod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *