B-rækken

Holdkamp B-Rækken

Skive 4 – Lemvig 2: 2-2
Tirsdag d. 27/1 havde Skive 4 besøg af Lemvig 2.
Første spiller på tavlen, var Laurits Gorm Dahl på tredje brættet. Han var oppe imod Egon Klitmøller Sørensen (1164) med de sorte brikker. Laurits fik åbnet modstanderens kongerokade forholdsvis tidligt i partiet, og senere i partiet skulle det give pote. I løbet af partiet vandt Laurits også to gratis bønder, og efter noget afbytning af dronninger og nogle officerer, gav Egon op.
Næste mand på tavlen, var Niels Jensen på fjerde brættet. Han havde de hvide brikker mod Bent Hedegård (1087). I starten af midtspillet, fik Niels rokeret lang, og senere åbnet for modstanderens kongefløj, og siden modstanderen ikke havde nået at få rokeret, så gav det en god potentiel chance for Niels, og den udnyttede han. Modstanderen havde muligheden for enten at gå mat i tre træk, eller miste begge sine tårne, så her gav Bent op. Så på dette tidspunkt stod der 2-0 til Skive.
På anden brættet var holdleder Jens Porsborg oppe imod Søren Hedegård (1248) med de hvide brikker. Efter at have kommet godt fra start i åbningen, som gjorde det svært for modstander at udvikle sine officerer, glibbede Jens en bonde på d-linjen i midtspillet. Herfra gik det stille og roligt ned af bakke for Jens, og det udviklede sig til at modstanderen fik udviklet en dronning for en bonde. Herfra gav Jens op.
På første brættet var Poul Henning Nielsen oppe imod Ganaa Nasan (1402). Igennem hele partiet, så det ud til at det kunne vippe til hver spiller. Men i slutspillet, hvor begge havde tårn-løber, var Poul en bonde i underskud, og igen spillede Poul det forkerte træk først, og det kostede ham partiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *