Holdkamp – A-Rækken

Vorgod 1 – Skive 3: 2 – 6
Skive 3 var et smut i Vorgod tirsdag aften.
Efter en kort debat omkring spilletiden for partierne – vores venner i Vorgod mente at halvanden time + 30 sek. pr. træk og en halv time ekstra efter 40 træk måtte være det samme som den gængse spilletid (jf. turneringsreglementet) på 1 time og 45 min + en halv time efter 40 træk. Men efter skift af ure kom vi i gang.
Første mand på tavlen var holdlederen, der var forfremmet til 2. bræt, med en remis efter et parti, der ikke var meget spræl i.
Lidt efter tikkede der også remis ind på tavlen fra Freddy på bræt 7, og Günther Karlsen på bræt 6, – Freddy følte at hans modstanders træk inden remistilbud var super stærkt, så han accepterede.
Knattrup knuste sin modstander på 3. brættet efter ca. et par timers spil, hvor det var spil til et mål længe.
Søren accepterede ligeledes remis på 5. bræt i en noget uklar stilling hvor han havde fået byttet et tårn og en bonde for 2 lette officerer.
Rasmus Kvist havde tilsyneladende 100% styr på Vorgods førstebræt Peder Brøgger, og noterede en fin gevinst.
Torben sad på bræt 8 i en lige stilling indtil hans modstander blev lidt presset af tiden, hvorefter Torben sikkert udnyttede modstanderens fejl til gevinst.
Endelig sad Klaus på bræt 4 og skulle forsøge at holde sin forrygende stime fra vinterturneringen “ved lige” – i et noget rodet parti, hvor Klaus kom rigtig skidt ud af åbningen vendte det stille og roligt til vores købmands fordel, dog var tilskuerne ret enige om at Klaus i træk 30 kunne have sat et gevinstgivende angreb ind, men trods det fandt Klaus i et skævt slutspil den rigtige plan og kørte sikkert gevinst i hus.
Ingen nederlag i Vorgod og vi er nu nummer 1 i A-rækken.
Næste kamp er om 2 uger hjemme mod Aulum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *